BALTIC COUNCIL - 2020. gada vasaras nometnes ārzemēs

2020. gada vasaras nometnes ārzemēs

Iepazīstieties un izvēlieties 30.novembra izstādē Rīgā

Ir pienācis laiks sākt iepazīties ar 2020.gada vasaras piedāvājumiem. 30. novembrī ārzemju privātskolu un valodu nometņu izstādē (Radisson Blu Hotel Latvia) būs iespējams iepazīties ar neskaitāmām programmām skolēniem. Kāpēc būtu vērtīgi par to aizdomāties jau tagad? Katru gadu mums nākas saskarties ar situāciju, kad jau janvārī skolas mums paziņo, ka brīvu vietu vasarai vairs nav. Tas neattiecas uz grupu programmām, kur Meridian Group pasūta vietas blokos, un skola tās rezervē tieši mūsu skolēniem, neatdodot nevienam citam. Šajā gadījumā vēlējāmies uzsvērt tieši individuālo vasaras programmu pasūtījumus. Ja vēlaties nokļūt kādā konkrētā skolā jums ērtos datumos, nevis tajos datumos, kad skolā atlikušas brīvas vietas, tad iesakām sākt iepazīties ar vasaras piedāvājumiem jau tagad.

30. novembrī jūs varēsiet iegūt visu informāciju no pirmavota, kā arī apspriest ar skolu pārstāvjiem iespējamās atlaides.
Lūk, tikai daži no piedāvājumiem:

Academic Summer (7 – 17) Lielbritānija/ Kanāda / Šveice
Programmas tiem, kas vēlas pamēģināt apgūt akadēmiskos mācību priekšmetus angļu valodā. Jo vecāks skolēns, jo plašāks priekšmetu klāsts, no kura izvēlēties. Piemēram, programmā bērniem vecumā no 7-12 gadiem ir iekļautas 20 akadēmisko nodarbību stundas, kuru laikā apgūst angļu valodu, matemātiku un dabaszinātnes. Skolēniem vecumā no 12-14 un 15-17 gadiem mācību programmā iekļautas 30 stundas un bez nodarbībām klasēs jāapmeklē arī lekcijas un laboratorijas nodarbības. 15-17 gadus vecie skolēni izvēlas 4 priekšmetus nedēļā no 15 pieejamo priekšmetu saraksta, kurā ir, piemēram, ekonomika, vēsture, teātris, fizika, datorzinātnes, ekoloģija u.c. Bez standarta programmām Academic Summer piedāvā arī specializētas intensīvās programmas, kas paredzētas tiem skolēniem, kas jau ir pieņēmuši lēmumu par savu nākotnes izglītību universitātē:
•    Get ready for Medicine
•    Get ready for Computer Science
•    Get ready for IELTS
Pēc mācību stundām skolēniem tiek piedāvāta plaša sporta un kultūras pasākumu programma, ekskursijas, diskotēkas, talantu šovs u.c. izklaides.

Etherton Education (10-17) Lielbritānija
Mācību iestāde jau kopš 2002. gada piedāvā nopietnas akadēmiskās programmas uz Lielbritānijas privātskolu bāzes apvienojumā ar plašu sporta un kultūras pasākumu programmu. Tā ir lieliska iespēja aizvadīt 2-3 nedēļas klasiskā angļu privātskolā, iekļauties Harija Potera skolas atmosfērā, saprast atšķirības starp savu un angļu skolu, pamēģināt apgūt ne tikai angļu valodu kā svešvalodu, bet gan angļu valodā mācīties vēsturi, matemātiku vai ģeogrāfiju, kā arī iepazīties ar jauniem draugiem no 20 valstīm, iepazīt jaunas vietas un atgriezties mājās ar jauniem iespaidiem, pozitīvu noskaņojumu un vēlmi turpināt uzlabot savu angļu valodu, lai varētu atklāt sev plašās pasaules iespējas.
Mācības notiek 4 skolās dažādās atrašanās vietās – iespējams izvēlēties skolu, kas ir tuvāk Londonai, kā arī Bristolē vai, piemēram, Čeltnemā.
Skolas – Badminton School, Dean Close School, Wellington School, Lord Wandsworth College.
Programmas
•    Junior Academic (10-12) – 9 angļu valodas stundas nedēļā, 3 matemātikas stundas, 3 teātra stundas + 1,5 stunda izvēles priekšmetam.
•    Pre GCSE (13-15) – 9 angļu valodas stundas nedēļā + 3 teātra stundas + 10 stundas priekšmetiem (matemātika, fizika, datori, vēsture, ģeogrāfija, bizness, bioloģija, ķīmija).
•    Pre A-Level / Pre IB (15-17) –  angļu valoda un teātris ir obligāti priekšmeti, turklāt 3 līdz 5 priekšmeti ir izvēles: matemātika, augstākā matemātika, ķīmija, fizika, bioloģija, vēsture, ekonomika un bizness, māksla un dizains, psiholoģija, zināšanu teorija, IT.
•    Young Entrepreneur course (jauno uzņēmēju kurss).
Visās skolās  pēc mācību stundām notiek sporta spēles, sacensības, viktorīnas, interešu klubi, diskotēkas, teātra uzvedumi, kā arī 2  ekskursijas nedēļā uz citām pilsētām.


Taunton International School (8-17) Lielbritānija
Šī skola paredzēta skolēniem, kas vasaras laikā vēlas maksimāli uzlabot savas angļu valodas zināšanas. Programmā iekļautas 15 angļu valodas stundas nedēļā grupās, kurās ir ne vairāk kā 12 cilvēku, plus 10 stundas pēc izvēles:
•    STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics)
•    Performing Arts
•    Tennis Academy
•    Golf Academy
•    Future Business Leaders
•    Academic Programme

Brillantmont International School (10-17) Šveice
Skola atrodas Lozanā, Šveices franciski runājošajā daļā, tāpēc šeit var uzlabot ne tikai angļu, bet arī franču valodas zināšanas. Mācības notiek dienas pirmajā pusē, savukārt pēc pusdienām un vakarā -sports, ekskursijas, boulings, slidošana, viktorīnas, talantu šovs, kino u.c. Katru piektdienu dārzā tiek rīkots BBQ un diskotēka. Sestdien un svētdien notiek izbraukuma ekskursijas: Čārlija Čaplina muzejs, akvārijs, Ženēva, Berne. Svētdienās skolēni vienmēr dodas uz kalniem, alām, pazemes sāls šahtām, akvaparku, kā arī pārgājienos. Svētdienas ekskursiju laikā skolēniem pievienojas skolas pavārs, kurš rīko pikniku.

Concord College (10-17) Lielbritānija
Viena no vadošajām Lielbritānijas skolām (The Times reitingā ieņem 6. vietu), kas jau 30 gadu garumā organizē vasaras programmas starptautiskajiem skolēniem. Programmā– 21 stunda nedēļā (1 stunda -60 min.) un bez angļu valodas kursā iekļauti 2 akadēmiskie izvēles priekšmeti: bioloģija, ķīmija, fizika, matemātika, ekonomika.

Vairāk par šīm un citām programmām varēsiet uzzināt pie skolu pārstāvjiem mūsu izstādē. Savas vasaras programmas piedāvās arī skolas no Spāijas (The Lady Elizabeth School), Vācijas (Stiftung Louisenlund) un Austrijas (American International School Salzburg).

Izstādes organizatori Baltic Council for International Education sadarbībā ar Meridian Group piedāvās grupu braucienu katalogu 2020. gada vasarai. Izstādes laikā jūs pārsteigs arī patīkamas atlaides!
 
Bez jau pazīstamajām skolām, uz kurām mūsu grupas dodas daudzus gadus, (Eastbourne College, Sidcot School, Saint Michael’s College), 2020. gadā piedāvājam aizraujošas programmas arī citās Anglijas pilsētās – Jorkā, Liverpūlē un Mančestrā, kā arī grupu braucienus uz Maltu, Kipru, Portugāli un ASV (Florida).

 

Ārzemju privātskolu un valodu nometņu izstāde 30. novembrī Rīgā.
Norises vieta: viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferences centrs, Elizabetes iela 55
Izstādes darba laiks: 10.00 – 16.00
Ieeja bez maksas.
Papildu informācija un dalībnieku saraksts ŠEIT

Izstādes organizatori –labākie konsultanti ārzemju izglītības jautājumos

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION;
Ģertrūdes iela 33/35, Rīga, t. 67317627
info@balticcouncil.org 
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes iela 33/35, Rīga, t. 67311610
Kuldīgas iela 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv
 

Uz augšu